Sorteer op: Relevantie, Product beoordeling
Prijs: laag naar hoog, Hoog naar laag

 
Image of Bontmuts met bruine baard
 

Bontmuts met bruine baard

Bontmuts met bruine baard. Groene muts met nep bont en bruine baard van het merk Beard Head. De baard is afneembaar/verstelbaar door middel van klittenband. Geschikt voor volwassenen. Materiaal: Baard: 100% acryl. Muts: 100% polyester.


 
Image of Gebreide muts met bruine baard
 

Gebreide muts met bruine baard

Gebreide muts met bruine baard. Zwarte muts met bruine baard van het merk Beard Head. De baard is afneembaar/verstelbaar door middel van klittenband. Geschikt voor volwassenen. Materiaal: Baard: 50% acryl/50% polyester. Muts: 100% acryl.


 
Image of Gebreide ridder muts met zwarte baard
 

Gebreide ridder muts met zwarte baard

Gebreide ridder muts met zwarte baard. Grijs gebreide ridder muts met rode manen, verstelbaar vizier en zwarte baard van het merk Beard Head. De baard is afneembaar/verstelbaar door middel van knoopjes. Geschikt voor volwassenen. Materiaal: Baard: 100%...


 
Image of Gebreide USA muts met rood/wit/blauwe baard
 

Gebreide USA muts met rood/wit/blauwe baard

Gebreide USA muts met rood/wit/blauwe baard. Gebreide USA muts met baard in patriot kleuren van het merk Beard Head. De baard is afneembaar/verstelbaar door middel van klittenband. Geschikt voor volwassenen. Materiaal: Baard: 100% acryl. Muts: 100% acryl.


 
Image of Gebreide viking muts met grijze baard
 

Gebreide viking muts met grijze baard

Gebreide viking muts met grijze baard. Zwart gebreide viking muts met witte hoorns en grijze baard van het merk Beard Head. De baard is afneembaar/verstelbaar door middel van knoopjes. Geschikt voor volwassenen. Materiaal: Baard: 100% acryl. Muts: 70%...