Sorteer op: Relevantie, Product beoordeling
Prijs: laag naar hoog, Hoog naar laag

 
Image of Beechfield trucker pet fuchsia
 

Beechfield trucker pet fuchsia

Snapback truckers pet fuchsia voor volwassenen. Snapback trucker pet in vintage look. De voorkant in van 100% polyester en de achterkant is van 100% nylon mesh. De cap is verstelbaar en heeft een klep met voering.


 
Image of Beechfield trucker pet lime groen
 

Beechfield trucker pet lime groen

Snapback truckers pet lime groen voor volwassenen. Snapback trucker pet in vintage look. De voorkant in van 100% polyester en de achterkant is van 100% nylon mesh. De cap is verstelbaar en heeft een klep met voering.


 
Image of Beechfield trucker pet oranje
 

Beechfield trucker pet oranje

Snapback truckers pet oranje voor volwassenen. Snapback trucker pet in vintage look. De voorkant in van 100% polyester en de achterkant is van 100% nylon mesh. De cap is verstelbaar en heeft een klep met voering.


 
Image of Blauw met wit gebreide sjaal
 

Blauw met wit gebreide sjaal

Sjaal met brede streep blauw/wit. Gestreepte Beechfield sjaal in de kleuren kobalt blauw met wit. Deze sjaal is een luxe dubbel gebreid model, heeft een leuke retro look en franjes aan de uiteinden. Ongeveer 182 x 18 cm groot.


 
Image of Camouflage pet voor volwassenen
 

Camouflage pet voor volwassenen

Camouflage pet voor volwassenen. Deze pet met camouflage print is gemaakt van 100% katoen en heeft aan de achterkant een verstelbare band met klipsluiting.57 grams.


 
Image of Groen met geel gebreide sjaal
 

Groen met geel gebreide sjaal

Sjaal met brede streep groen/geel. Gestreepte Beechfield sjaal in de kleuren groen met geel. Deze sjaal is een luxe dubbel gebreid model, heeft een leuke retro look en franjes aan de uiteinden. Ongeveer 182 x 18 cm groot.


 
Image of Groen met wit gebreide sjaal
 

Groen met wit gebreide sjaal

Sjaal met brede streep groen/wit. Gestreepte Beechfield sjaal in de kleuren groen met wit. Deze sjaal is een luxe dubbel gebreid model, heeft een leuke retro look en franjes aan de uiteinden. Ongeveer 182 x 18 cm groot.


 
Image of Legerprint pet 100% katoen
 

Legerprint pet 100% katoen

Beechfield army cap voor dames en heren. Stoere army cap met camouflage print. Materiaal: 100% katoen. One size.


 
Image of Oranje met wit gebreide sjaal
 

Oranje met wit gebreide sjaal

Sjaal met brede streep oranje/wit. Gestreepte Beechfield sjaal in de kleuren oranje met wit. Deze sjaal is een luxe dubbel gebreid model, heeft een leuke retro look en franjes aan de uiteinden. Ongeveer 182 x 18 cm groot.


 
Image of Rieten strohoedje trilby
 

Rieten strohoedje trilby

Trilby zomer strohoedje. Een leuk zomers strohoedje in trilby model geschikt voor volwassenen. Merk: Beechfield. Materiaal: 100% natuurlijk stro. Maat: S/M ongeveer 56-58, L/XL: ongeveer 58-60 cm.