Sorteer op: Relevantie, Product beoordeling
Prijs: laag naar hoog, Hoog naar laag

 
Image of Baby kruik kersenpitten pinguin knuffel
 

Baby kruik kersenpitten pinguin knuffel

Deze magnetronknuffel in de vorm van een pinguin is gevuld met kersenpitten en heeft een afmeting van 20 x 16 cm. De knuffel gemaakt van 100% polyester. De pittenzak dient u in de magnetron op te warmen.


 
Image of Baby kruik kersenpitten schaap knuffel
 

Baby kruik kersenpitten schaap knuffel

Deze magnetronknuffel in de vorm van een schaap is gevuld met kersenpitten en heeft een afmeting van 16 x 18 cm. De knuffel gemaakt van 100% polyester. De pittenzak dient u in de magnetron op te warmen.


 
Image of Bart Simpson kruik
 

Bart Simpson kruik

Bart Simpson kruik. Warm water kruik van Bart Simpson. De hoes is gemaakt van 100% polyester, de kruik van kunststof en de inhoud is ongeveer 0,8 liter.


 
Image of Blauwe kruik 2 liter
 

Blauwe kruik 2 liter

Deze blauwe kruik heeft een inhoud van 2 liter en is gemaakt van kunststof. Door de kunststof is de kruik geurvrij en kleurvast. De opening voor het water is extra groot: 2,9 cm. De ene kant van de kruik heeft 3D strepen waardoor de hitte iets minder...


 
Image of Blauw/gele kinder waterschoenen
 

Blauw/gele kinder waterschoenen

Blauw/gele kinder waterschoenen. Neopreen waterschoenen met klittenbandsluiting voor kinderen.


 
Image of Fashy waterschoenen clogs zwart/grijs
 

Fashy waterschoenen clogs zwart/grijs

Clogs heren waterschoenen zwart/grijs. Deze Clogs model waterschoenen zijn in de kleurstelling zwart met grijs en geschikt voor volwassenen. Comfortabele en lichtgewicht clogs met enkelriempje.


 
Image of Fashy waterschoenen clogs zwart/groen
 

Fashy waterschoenen clogs zwart/groen

Clogs dames waterschoenen zwart/groen. Deze Clogs model waterschoenen zijn in de kleurstelling zwart met groen en geschikt voor volwassenen. Comfortabele en lichtgewicht clogs met enkelriempje.


 
Image of Gekleurde duikdiertjes 3 stuks
 

Gekleurde duikdiertjes 3 stuks

Gekleurde duikdiertjes 3 stuks. Set van drie vrolijk gekleurde diertjes om op te duiken in het zwembad. De set bestaat uit een zeepaardje, zeester en een vis. Deze neopreen duikdiertjes worden zwaarder zodra ze in het water gelegd worden waardoor ze naar...


 
Image of Grijze kruik 2 liter
 

Grijze kruik 2 liter

Deze grijze kruik heeft een inhoud van 2 liter en is gemaakt van kunststof. Door de kunststof is de kruik geurvrij en kleurvast. De opening voor het water is extra groot: 2,9 cm. De ene kant van de kruik heeft 3D strepen waardoor de hitte iets minder...


 
Image of Groen/gele kinder waterschoenen
 

Groen/gele kinder waterschoenen

Groen/gele kinder waterschoenen. Neopreen waterschoenen met klittenbandsluiting voor kinderen.