Sorteer op: Relevantie, Product beoordeling
Prijs: laag naar hoog, Hoog naar laag

 
Image of Wierook Aloe vera in pakje met 10 kegeltjes
 

Wierook Aloe vera in pakje met 10 kegeltjes

Wierook kegeltjes Aloe Vera. Een pakje wierook kegeltjes met Aloe Vera geur. De kegeltjes zijn handgerold in India en worden gemaakt met zuivere en natuurlijke ingredi?nten. Inhoud: 1 pakje met 10 kegeltjes.


 
Image of Wierook anti stress in rol met 20 stokjes
 

Wierook anti stress in rol met 20 stokjes

Wierook anti stress. Anti Stress wierook heeft het speciale vermogen om te ontspannen en stress te doen verminderen. Handgemaakte wierook uit India. Inhoud: 1 rol met 20 stokjes. De stokjes zijn ongeveer 25 cm lang.


 
Image of Wierook Aphrodisia in rol met 20 stokjes
 

Wierook Aphrodisia in rol met 20 stokjes

Wierook Aphrodisia. Aphrodisia is seksueel stimulerend en liefde opwekkend. Deze wierook is geweldig om te branden in de slaapkamer als u op zoek bent naar passie! Handgemaakte wierook uit India. Inhoud: 1 rol met 20 stokjes. De stokjes zijn ongeveer...


 
Image of Wierook Cannabis in rol met 20 stokjes
 

Wierook Cannabis in rol met 20 stokjes

Wierook Cannabis. Deze geur is niet verslavend of geestverruimend. Het is een frisse geur die negatieve energie omzet in positieve energie. Cannabis brengt zuiverheid en ontsmetting in je huis. Handgemaakte wierook uit India. Inhoud: 1 rol met 20 stokjes....


 
Image of Wierook Good Health in rol met 20 stokjes
 

Wierook Good Health in rol met 20 stokjes

Wierook Good Health. Good Health heeft een genezende wierook geur voor een goede balans voor de gezondheid. Handgemaakte wierook uit India. Inhoud: 1 rol met 20 stokjes. De stokjes zijn ongeveer 25 cm lang.


 
Image of Wierook Good Luck in rol met 20 stokjes
 

Wierook Good Luck in rol met 20 stokjes

Wierook Good Luck. Good Luck is een rijk geurende wierook met een vleugje sandalwood. Helpt om voorspoed, geluk en overvloed aan te trekken. Handgemaakte wierook uit India. Inhoud: 1 rol met 20 stokjes. De stokjes zijn ongeveer 25 cm lang.


 
Image of Wierook Jasmijn in pakje met 10 kegeltjes
 

Wierook Jasmijn in pakje met 10 kegeltjes

Wierook kegeltjes Jasmijn. Een pakje wierook kegeltjes met Jasmijn geur. De kegeltjes zijn handgerold in India en worden gemaakt met zuivere en natuurlijke ingredi?nten. Inhoud: 1 pakje met 10 kegeltjes.


 
Image of Wierook Kamasutra in rol met 20 stokjes
 

Wierook Kamasutra in rol met 20 stokjes

Wierook Kamasutra. Kamasutra is een aangename en unieke geur voor liefde en genegenheid. Een mooie, aantrekkelijke wierook welke u kan begeleiden tot een romantische avond! Handgemaakte wierook uit India. Inhoud: 1 rol met 20 stokjes. De stokjes zijn...


 
Image of Wierook Lavendel in pakje met 10 kegeltjes
 

Wierook Lavendel in pakje met 10 kegeltjes

Wierook kegeltjes Lavendel. Een pakje wierook kegeltjes met Lavendel geur. De kegeltjes zijn handgerold in India en worden gemaakt met zuivere en natuurlijke ingredi?nten. Inhoud: 1 pakje met 10 kegeltjes.


 
Image of Wierook Lavendel in rol met 20 stokjes
 

Wierook Lavendel in rol met 20 stokjes

Wierook Lavendel. Lavendel werkt zuiverend, rustgevend en verzachtend, kan bijdragen tot lichamelijk en geestelijk herstel en is uitermate geschikt om negativiteit weg te werken. Maakt ook werklustig en geeft energie. Handgemaakte wierook uit India. Inhoud:...