Sorteer op: Relevantie, Product beoordeling
Prijs: laag naar hoog, Hoog naar laag

 
Image of Felgroene mascara oplichtend
 

Felgroene mascara oplichtend

UV oog mascara groen. Deze professionele UV mascara is waterproof en geeft een mooie intense kleur bij normaal daglicht en licht fel op bij UV verlichting. Inhoud: 15 ml.


 
Image of Felroze mascara oplichtend
 

Felroze mascara oplichtend

UV oog mascara roze. Deze professionele UV mascara is waterproof en geeft een mooie intense kleur bij normaal daglicht en licht fel op bij UV verlichting. Inhoud: 15 ml.


 
Image of Glitter lippenstift blauw
 

Glitter lippenstift blauw

Glitter lippenstift blauw. Blauwe glitter lippenstift met hoge dekking. U kunt de lippenstift gemakkelijk en soepel aanbrengen en is ook weer makkelijk te verwijderen met water en zeep. Inhoud: 5 gram.


 
Image of Glitter lippenstift groen
 

Glitter lippenstift groen

Glitter lippenstift groen. Groene glitter lippenstift met hoge dekking. U kunt de lippenstift gemakkelijk en soepel aanbrengen en is ook weer makkelijk te verwijderen met water en zeep. Inhoud: 5 gram.


 
Image of Glitter lippenstift rood
 

Glitter lippenstift rood

Glitter lippenstift rood. Rode glitter lippenstift met hoge dekking. U kunt de lippenstift gemakkelijk en soepel aanbrengen en is ook weer makkelijk te verwijderen met water en zeep. Inhoud: 5 gram.


 
Image of Glitter lippenstift roze
 

Glitter lippenstift roze

Glitter lippenstift roze. Roze glitter lippenstift met hoge dekking. U kunt de lippenstift gemakkelijk en soepel aanbrengen en is ook weer makkelijk te verwijderen met water en zeep. Inhoud: 5 gram.


 
Image of Glitter lippenstift wit
 

Glitter lippenstift wit

Glitter lippenstift wit. Witte glitter lippenstift met hoge dekking. U kunt de lippenstift gemakkelijk en soepel aanbrengen en is ook weer makkelijk te verwijderen met water en zeep. Inhoud: 5 gram.


 
Image of Glitter lippenstift zilver
 

Glitter lippenstift zilver

Glitter lippenstift zilver. Zilveren glitter lippenstift met hoge dekking. U kunt de lippenstift gemakkelijk en soepel aanbrengen en is ook weer makkelijk te verwijderen met water en zeep. Inhoud: 5 gram.


 
Image of Glow in the dark haargel blauw
 

Glow in the dark haargel blauw

Deze blauwe haargel heeft in het daglicht een felle blauwe kleur en geeft licht in het donker. Makkelijk uit te wassen en werkt als echte gel. De tube bevat ca. 10 ml.


 
Image of Glow in the dark haargel geel
 

Glow in the dark haargel geel

Deze gele haargel heeft in het daglicht een felle gele kleur en geeft licht in het donker. Makkelijk uit te wassen en werkt als echte gel. De tube bevat ca. 10 ml.