Sorteer op: Relevantie, Product beoordeling
Prijs: laag naar hoog, Hoog naar laag

 
Image of UV glitter nagellak neon champagne roze
 

UV glitter nagellak neon champagne roze

UV glitter nagellak neon champagne roze. De nagellak heeft in het daglicht een zachtroze neonkleur en wanneer blootgesteld aan blacklight wordt de nagellak lichtgevend. Inhoud: 12 ml.


 
Image of UV glitter nagellak neon geel
 

UV glitter nagellak neon geel

UV glitter nagellak neon geel. De nagellak heeft in het daglicht een gele neonkleur en wanneer blootgesteld aan blacklight wordt de nagellak lichtgevend. Inhoud: 12 ml.


 
Image of UV glitter nagellak neon groen
 

UV glitter nagellak neon groen

UV glitter nagellak neon groen. De nagellak heeft in het daglicht een groene neonkleur en wanneer blootgesteld aan blacklight wordt de nagellak lichtgevend. Inhoud: 12 ml.


 
Image of UV glitter nagellak neon oranje
 

UV glitter nagellak neon oranje

UV glitter nagellak neon oranje. De nagellak heeft in het daglicht een oranje neonkleur en wanneer blootgesteld aan blacklight wordt de nagellak lichtgevend. Inhoud: 12 ml.


 
Image of UV glitter nagellak neon roze
 

UV glitter nagellak neon roze

UV glitter nagellak neon roze. De nagellak heeft in het daglicht een roze neonkleur en wanneer blootgesteld aan blacklight wordt de nagellak lichtgevend. Inhoud: 12 ml.


 
Image of UV groene textiel verf
 

UV groene textiel verf

UV groene textiel verf. Deze neon groene textiel verf geeft een opvallend effect in daglicht. In blacklight of UV verlichting bent u helemaal de ster van de avond omdat de verf dan enorm oplicht! De verf kunt u direct met de tube op het textiel aanbrengen...


 
Image of UV haargel neon blauw
 

UV haargel neon blauw

Deze blauwe haargel heeft in het daglicht een felle blauwe kleur en geeft licht in UV-licht. Makkelijk uit te wassen en werkt als echte gel. De tube bevat ca. 10 ml.


 
Image of UV haargel neon geel
 

UV haargel neon geel

Deze gele haargel heeft in het daglicht een felle gele kleur en geeft licht in UV-licht. Makkelijk uit te wassen en werkt als echte gel. De tube bevat ca. 10 ml.


 
Image of UV haargel neon groen
 

UV haargel neon groen

Deze groene haargel heeft in het daglicht een felle groene kleur en geeft licht in UV-licht. Makkelijk uit te wassen en werkt als echte gel. De tube bevat ca. 10 ml.


 
Image of UV haargel neon rood
 

UV haargel neon rood

Deze rode haargel heeft in het daglicht een felle rode kleur en geeft licht in UV-licht. Makkelijk uit te wassen en werkt als echte gel. De tube bevat ca. 10 ml.