Sorteer op: Relevantie, Product beoordeling
Prijs: laag naar hoog, Hoog naar laag

 
Image of Feest ballonnen Prinses 8 stuks
 

Feest ballonnen Prinses 8 stuks

Prinsessia feest ballonnen gekleurd. Deze 8 stuks Prinsessia ballonnen voor een verjaardagsfeestje zijn gemaakt van latex.


 
Image of Prinsessia bekers 8 stuks
 

Prinsessia bekers 8 stuks

Prinsessia bekers. Deze bekers zijn gemaakt van plastic en hebben een afbeelding van Prinsessia. De bekers hebben een inhoud van ongeveer 200 ml en zijn verpakt per 8 stuks.


 
Image of Prinsessia bordjes 23 cm
 

Prinsessia bordjes 23 cm

Prinsessia bordjes 23 cm. Deze kartonnen bordjes met de afbeelding van Prinsessia hebben een formaat van ongeveer 23 cm en zijn verpakt per 8 stuks.


 
Image of Prinsessia servetten 33x33 cm
 

Prinsessia servetten 33x33 cm

Prinsessia servetten 33x33 cm. Deze papieren servetten met de afbeelding van Prinsessia hebben een formaat van ongeveer 33 x 33 cm en zijn verpakt per 20 stuks.


 
Image of Prinsessia tafelkleed 120 x 180 cm
 

Prinsessia tafelkleed 120 x 180 cm

Prinsessia tafelkleed. Dit feestelijk gekleurde Prinsessia tafelkleed is gemaakt van plastic en heeft een formaat van ongeveer 120 x 180 cm.


 
Image of Prinsessia thema feestzakjes 6 stuks
 

Prinsessia thema feestzakjes 6 stuks

Prinsessia thema feestzakjes. Deze feestzakjes van Prinsessia zijn gemaakt van plastic en zitten per 6 stuks verpakt. Formaat ca. 31 x 18 cm.


 
Image of Prinsessia uitnodigingen 6 stuks
 

Prinsessia uitnodigingen 6 stuks

Prinsessia uitnodigingen. Deze feestelijke uitnodigingen met een afbeelding van Prinsessia worden geleverd exclusief envelop en zijn verpakt per 6 stuks.


 
Image of Prinsessia versiering slinger 10 meter
 

Prinsessia versiering slinger 10 meter

Prinsessia vlaggenlijn. Plastic vlaggenlijn met Prinsessia opdruk. De vlaggenlijn heeft een totale lengte van ongeveer 10 meter waarvan 6 meter met vlaggetjes en 2 meter koord aan weerzijden om de vlaggenlijn vast te maken.