Sorteer op: Relevantie, Product beoordeling
Prijs: laag naar hoog, Hoog naar laag

 
Image of Smurfen spaarpot 22 cm
 

Smurfen spaarpot 22 cm

Deze spaarpot van een smurf is gemaakt van kunststof en heeft een hoogte van ca. 22 cm. Aan de onderkant zit een rubber dopje om de spaarpot mee te openen.


 
Image of Smurfen thema bekers
 

Smurfen thema bekers

8 stuks Smurfen bekers. De smurfen bekers zijn gemaakt van papier/karton en hebben een inhoud van 266 ml. Leuke bekertjes die perfect bij een Smurfen thema feestje passen.


 
Image of Smurfen thema vlaggenlijnen
 

Smurfen thema vlaggenlijnen

Smurfen vlaggenlijn voor een kinderverjaardag of Smurfen thema feestje. De Smurfen vlaggenlijn is dubbelzijdig bedrukt en is weerbestendig. Materiaal: plastic. Formaat: 6 meter lang. Afmeting vlaggetje: 26 x 22 cm.


 
Image of Smurfen versiering ballonnen
 

Smurfen versiering ballonnen

6 stuks Smurfen ballonnen voor een echt smurfenfeestje in assorti kleuren geleverd. Het formaat van de Smurfen ballonnen is ongeveer 25 cm. Smurfen ballonnen versiering en feestartikelen leveren wij snel uit voorraad.


 
Image of Smurfin ontbijtset 3 delig
 

Smurfin ontbijtset 3 delig

Smurfin ontbijtset. Deze smurfin ontbijtset bestaat uit een bordje, kom en beker. De ontbijtset is gemaakt van plastic (melamine) en is niet geschikt voor in de magnetron. Het formaat van een bordje is ongeveer 26 cm in diameter.


 
Image of Tafelkleed van de Smurfen
 

Tafelkleed van de Smurfen

Wit en blauw gestreept Smurfen tafelkleed. Dit Smurfen tafelkleed is van papieren materiaal gemaakt en het formaat is 120 x 80 cm.


 
Image of Uitnodiging kaarten thema Smurfen
 

Uitnodiging kaarten thema Smurfen

8 stuks Smurfen uitnodigingen. Leuke Smurfen uitnodigingen voor een kinderfeestje met een smurfen thema! Op de kaartjes staan de favorieten personages van de smurfen. Maak uw smurfen feestje compleet met deze uitnodigingen!


 
Image of Verjaardag uitdeelzakjes Smurfen
 

Verjaardag uitdeelzakjes Smurfen

8 stuks Smurfen feestzakjes. De Smurfen feestzakjes zijn 23 x 17 cm en zijn van plastic materiaal. Meerdere Smurfen feestartikelen kunt u in deze webshop ook vinden.