Sorteer op: Relevantie, Product beoordeling
Prijs: laag naar hoog, Hoog naar laag

 
Image of K3 pinata ster 50 cm
 

K3 pinata ster 50 cm

Deze pinata in de vorm van een ster is gemaakt van karton met cr?pepapier. Aan de voorkant staat een opdruk van Hanne, Klaasje en Marthe met een regenboog en aan de achterkant staan de meiden met ballonnen. De pinata wordt leeg geleverd en kunt u zelf...


 
Image of Kinderverjaardag ballonnen K3
 

Kinderverjaardag ballonnen K3

Ballonnen van de bekende meidengroep K3! Vrolijk gekleurde K3 ballonnen in de kleuren geel, blauw, oranje en roze. Verpakking 8 stuks. Materiaal: latex.


 
Image of Kinderverjaardag drinkbekers K3
 

Kinderverjaardag drinkbekers K3

Bekers van de bekende meidengroep K3! Vrolijk gekleurde K3 bekers met daarop Hanne, Klaasje en Marthe. Verpakking van 8 stuks. Inhoud: 250ml. Materiaal: karton.


 
Image of Kinderverjaardag eetborden K3
 

Kinderverjaardag eetborden K3

Bordjes van de bekende meidengroep K3! Vrolijk gekleurde K3 borden met Hanne, Klaasje en Marthe op de voorkant. Verpakking van 8 stuks. Doorsnede: 23 cm. Materiaal: karton.


 
Image of Kinderverjaardag feestzakje K3 8 stuks
 

Kinderverjaardag feestzakje K3 8 stuks

Uitdeelzakjes van de bekende meidengroep K3! Vrolijk gekleurde K3 uitdeelzakjes met daarop Hanne, Klaasje en Marthe. Verpakking 8 stuks. Materiaal: plastic.


 
Image of Kinderverjaardag servetjes K3
 

Kinderverjaardag servetjes K3

Servetten van de bekende meidengroep K3! Vrolijk gekleurde K3 servetten met daarop Hanne, Klaasje en Marthe. Verpakking van 20 stuks. Afmeting: 33 x 33 cm. Materiaal: papier.


 
Image of Kinderverjaardag tafelkleden K3
 

Kinderverjaardag tafelkleden K3

Tafelkleed van de bekende meidengroep K3! Vrolijk gekleurde K3 tafelkleed met daarop Hanne, Klaasje en Marthe. Afmeting: 130 x 180 cm. Materiaal: plastic.


 
Image of Peppa Big bordjes 8 stuks
 

Peppa Big bordjes 8 stuks

Peppa Big bordjes 8 stuks. Deze kartonnen bordjes met de afbeelding van Peppa Big hebben een formaat van ongeveer 23 cm en zijn verpakt per 8 stuks.


 
Image of Prinsessia Prinses Roze outfit
 

Prinsessia Prinses Roze outfit

Roze Prinsessia Roos jurk voor meiden. Roze prinses Roos Prinsessia jurk. Ga verkleed als de ijdele prinses Roos in deze prachtige roze jurk.


 
Image of Prinsessia prinsessen kroon
 

Prinsessia prinsessen kroon

Prinsessia kroon voor meiden. Goudkleurige Prinsessia kroon van plastic. Ga verkleed als je favoriete prinses met deze kroon. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.