Sorteer op: Relevantie, Product beoordeling
Prijs: laag naar hoog, Hoog naar laag

 
Image of Tijger maskertje
 

Tijger maskertje

Tijger masker van soft foam. Tijger masker van zacht foam materiaal. Het masker bedekt het hele gezicht, met gaten waar u doorheen kunt kijken. In deze webshop zijn meerdere soft foam maskers van verschillende dieren verkrijgbaar!


 
Image of Uil portemonnee tasje 14 cm
 

Uil portemonnee tasje 14 cm

Uil portemonnee tasje 14 cm. Een leuk portemonnee tasje met de opdruk van een uil voor kinderen. De afmeting is ca. 14 x 14 cm. Aan de portemonnee zit een klein hengseltje zodat deze ook als tasje kan worden gebruikt.


 
Image of Vlinder masker soft foam
 

Vlinder masker soft foam

Vlinder masker van soft foam. Vlinders masker van zacht foam materiaal voor kinderen. Het masker bedekt het hele gezicht, met gaten waar u doorheen kunt kijken. In deze webshop zijn meerdere soft foam maskers van verschillende dieren verkrijgbaar!


 
Image of Wild Republic knuffel walvis wit 25 cm
 

Wild Republic knuffel walvis wit 25 cm

Pluche Beluga walvis knuffel 25 cm. Deze pluche witte walvis knuffel met kraalogen heeft een formaat van ongeveer 25 cm.


 
Image of Wolven masker soft foam
 

Wolven masker soft foam

Wolf masker van soft foam. Wolven masker van zacht foam materiaal voor kinderen. Het masker bedekt het hele gezicht, met gaten waar u doorheen kunt kijken. In deze webshop zijn meerdere soft foam maskers van verschillende dieren verkrijgbaar!


 
Image of Zebra kinder masker
 

Zebra kinder masker

Zebra masker van soft foam. Het zebra masker is gemaakt van zacht foam materiaal en daardoor zeer geschikt voor kinderen. Je hele gezicht wordt bedekt door het zebra makser en door de ogen kan je kijken.